Dagens Oddsdubbel

Trabzonspor och Twente i dubbeln

Trabzonspor är som alla de stora lagen i Turkiet, väldigt hemmastarka. De fanatiska fansen skapar ofta ett sådant vansinnigt tryck att det är svårt för bortalaget att helt fokusera. Ikväll har Trabzonspor hemmamatch mot 15:e placerade Gaziantepspor, och då är det mycket som talar för hemmaseger. Hemmalaget har också den odiskutabelt bäste målskytten i ligan – Burak Yilmaz, som gjort fantastiska 25 mål på 22 matcher. Han bildar ett mycket farligt anfallspar tillsammans med Halil Altintop. Trabzonspor gjorde en värvning i januari och det var just Gaziantepspors mittfältare, och tillika bästa spelare, Olcan Adin som inhandlades. En rejäl förstärkning för Trabzon och ett rejält avbräck för Gaziantepspor naturligtvis. Bortalaget har många hedersamma förluster på slutet och Speldjävulen tror nogn att det blir ytterligare en här.

Twente har fullkomligt exploderat sedan nygamle tränaren Steve McClaren återtog sin plats i båset. 4-0 och 5-0 har det blivit i de två senaste matcherna och även om man har sålt bäste målskytten Marc Janko till Porto så har man fortfarande rejält med målfarliga spelare kvar i truppen. Janko har heller inte spelat i de två senaste matcherna och istället är det Luke de Jong som har tagit klivet fram och stänkt in mål. Man har också värvat Glynor Plet i januari – tidigare skyttekung i dagens motståndare Heracles. Han börjar förmodligen på bänken ikväll då Twente även har duktige Ola John att tillgå.
Heracles är svaga borta och med försäljningen av Plet har Speldjävulen svårt att se vem som ska göra målen. Hoppet ställs nu än mer än någonsin till svenske talangen Samuel Armenteros, men att han skulle kunna axla Plets mantel tror vi inte på. Det här vinner Twente!

Trabzonspor – Gaziantepspor 1 @ 1.53
Matchstart: 19.00
Resultat: 4-1 Rätt!

Twente – Heracles 1 @ 1.33
Matchstart: 20.00
Resultat: 2-3 Fel…

Dubbelodds: 2.03 @ Bet365 Förlust…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top