Dagens Oddsdubbel

Bastia och Linfield i oddsdubbeln

Oddsdubbeln satt i går igen när Steaua vann hemma och York/Kidderminster bjöd på målfest. Det var andra dagen i rad som dubbeln gick in och nu hoppas vi att flytet fortsätter. Ikväll blandar vi franska div. 2 med nordirländska högstaligan.

Bastia är av tradition mycket starka hemma på Korsika och också så den här säsongen. På åtta hemmamatcher i år vet man ännu inte hur det är att förlora och ikväll är det dags för Tours att pröva lyckan. Bortalaget ligger på en respektabel 10:e plats i tabellen och tog en mycket övertygande seger hemma mot Guingamp senaste (5-1). Nu är det dock risk att man får klara sig utan båda sina mittbackar, Romain Satrea och Clement Fabre, och då försämras chanserna till poäng betänkligt. Bastia lyckades med en kupp i år när man värvade den elegante mittfältaren Jeremy Rothen från Paris Saint Germain och får här även tillbaka kaptenen Yannick Cahuzac efter tre matchers avstängning. Att åka till Korsika och plocka poäng är som sagt en tuff uppgift och med Cahuzac tillbaka i laget för Bastia tror Speldjävulen att Tours får åka tomhänta tillbaka till fastlandet.

Linfield leder den nordirländska ligan i suverän stil och har 6 raka segrar. Ikväll tar man emot jumbon Lisburn Distillery hemma på Windsor Park i Belfast och något annat än seger för hemmalaget skulle vara en jättesensation. Lisburn har endast lyckats skrapa ihop 13 poäng på 21 matcher i år och har inte vunnit i ligan sedan den 24:e september. Det är helt enkelt stor klasskillnad mellan lagen och det här vinner Linfield med lätthet.

Bastia – Tours 1 @ 1.67

Linfield – Lisburn 1 @ 1.18

Kombinerat odds: 1.97 @ Bet365

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top