Dagens Oddsdubbel

Newcastle och Birmingham i dubbeln

Newcastle åkte på en stjärnsmäll mot Tottenham senast (0-5), men har nu haft två veckor på sig att reflektera över den förlusten. Miniuppehållet har också gjort att mittfältaren Cheik Tiote nu är klar för spel igen efter ett slitsamt afrikanskt mästerskap, han förväntas gå rakt in i startelvan mot Wolverhampton. Det gör också en annan mittfältare, Yohan Cabaye, som är tillbaka efter att ha varit avstängd i tre matcher. Även Ryan Taylor är tillbaka medan Leon Best, Sammy Abeobi, Steven Taylor och Sylvan Marveaux fortfarande saknas.
Wolverhamptons ordförande Steve Morgan fick till slut nog och sparkade i veckan Mick McCarthy från sitt tränaruppdrag. Efter det tackade ett antal namn nej till att ta över laget säsongen ut, däribland Alan Curbishley och Walter Smith, och tillslut blev det McCarthys assistent Terry Connor som får förtroendet att försöka hålla laget kvar i Premier League. Det kan bli väl så tufft och Speldjävulen tror att man får lämna St. James park utan några poäng, framförallt då Newcastles anfallsförvärv Papiss Cissé nu har fått lite tid att lära känna sina lagkamrater på träning och förmodlgen kommer vara ännu vassare än tidigare.

Birmingham är Championships formlag för tillfället (tillsammans med Reading) och man är nu uppe på tredje plats i tabellen efter tre vinster och två oavgjorda på de fem senaste. Man har även förstärkt truppen i veckan med anfallaren Erik Huseklepp och mittfältaren Andros Townsend när man nu har Nikola Zigic och Guirane N’Daw skadade. Hemma på St. Andrews är man obesegrade i år så det ser naturligtvis väldigt bra ut inför dagens match mot bottenlaget Nottingham.
Nottingham vann visserligen mot bottenkollegan Coventry hemma senast, men annars har det inte varit mycket som varit positivt de senaste veckorna. Bättre blir det inte av att man åkt på ett gäng skador till dagens match, Radi Majewski och David McGoldrick är ny på den skadelista som redan innehöll Ishmael Miller, Marlon Harewood, Matt Derbyshire och Brendan Moloney. Försvaret ser dock bra mycket starkare ut nu sedan Danny Higginbotham och George Elokobi anlänt och Greg Cunningham nu är tillbaka från skada. Speldjävulen tror dock inte att det räcker riktigt här mot ett väldigt formstarkt Birmingham.

Newcastle – Wolverhampton 1 @ 1.57
Matchstart: 16.00

Birmingham – Nottingham 1 @ 1.50
Matchstart: 16.00

Dubbelodds: 2.36 @ Bet365 Förlust…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top