Dagens bästa spel

Traditionen håller i sig i Genoa

genoa-milan

Milan reser till Luigi Ferrara ikväll för att försöka roffa åt sig tre nya pinnar och gå upp i ensam (om än tillfällig?) serieledning i italienska Serie A. Gamle storskytten Vincenzo Montella ser verkligen ut att ha fått fart på Rossoneri i år och även om det inte var vackert alla gånger senast mot Juventus blev det till slut tre viktiga poäng.

Särskilt imponerande är det eftersom Milan saknade flera skadade spelare och gör även så ikväll. Montolivo, Bertolacci, Fernandez, Antonelli och Calbria lär alla missa matchen och det gör Milan lite mer uddlösa.

Genoa är obesegrade på hemmaplan i år och har endast släppt in två mål på fyra matcher på Luigi Ferrara så här långt.  Även om Milan har giftiga anfallare i Bacca och Niang så gör skadeläget att bortalaget trots allt är lite lättare att handskas med för tillfället. Speldjävulen tror inte att det här blir en målrik historia och backar upp det med att det här mötet bara har gått över 2.5 mål en av de sju senaste gångerna. Känslan är inte att det blir annorlunda ikväll.

Liga: Serie A (Italien
Match: Genoa – Milan
Speltips: Under 2.5 mål
Högsta odds: 1.84 @ Marathon
Insats:
3/10 units
Matchstart:
 20.45
Resultat: 3-0, förlust…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top