Dagens bästa spel

Stuttgart – FC Nürnberg

stuttgart - fc nurnberg

Stuttgart har den dyraste truppen av alla i 2. Bundesliga och kravet är att man omedelbart tar steget tillbaka upp i Bundesliga igen. Säsongen började också väldigt bra och man var obesegrad efter de åtta första omgångarna. På slutet har det dock gått lite grus i maskineriet och man har förlorat fem av sina sju senaste ligamatcher och trillat ner till en fjärdeplats i tabellen, utanför både direktuppflyttning och kval. Det är dock framförallt bortaspelet som har gått knackigt och man har faktiskt vunnit sina två senaste matcher hemma på Mercedes-Benz Arena.

Man saknar fortfarande avstängde kaptenen Marc Kempf men får äntligen tillbaka spelfördelaren Daniel Didavi efter två månaders frånvaro och Speldjävulen tror det ger en trevlig boost till hemmalaget.

FC Nürnberg var också ett av lagen som experterna trodde skulle ha chans att kämpa om uppflyttning. Men inget av det vi har sett hittills får oss att tro att så blir fallet. Man har usel form för dagen, har inte vunnit en match i ligan sedan september, och har trillat ner till 16:e plats i tabellen. Senast fick man stryk med 0-2 hemma mot nästjumbon Wehen Wiesbaden och får ikväll återigen klara sig utan försvararna Oliver Sorg och Georg Margreitter.

Detta känns som ett bra läge för Stuttgart att ta sin tredje raka hemmaseger och inleda jakten på direktuppflyttning igen.

Liga: 2. Bundesliga (Tyskland)
Match: 
Stuttgart – FC Nürnberg
Speltips: 
Stuttgart Asian Hcp -0.5, -1
Odds: 1.83 @ Unibet
Insats: 
2/5 units
Matchstart:
 
20:30
Resultat: 3-1, VINST!

Klicka för att kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

To Top