Dagens bästa spel

Southend mot League 1

Southend har en hysterisk form där försvarspelet på slutet varit helt magiskt. Man har 6 raka segrar och har inte släppt in ett mål i ligan på över en månad (7 matcher). Det har gjort att man nu ställer en allvarlig fråga om direktuppflyttning till League 1. Det är endast målskillnad som skiljer laget från Wycombe på direktuppflyttningsplats. Läget i laget är också bra med mittfältaren David Worralll tillbaka i spel (avgjorde sist) efter en familjetragedi. Man saknar fortfarande mittfältaren Adam Thompson men annars är alla andra spelklara.

Luton har gjort en mycket bra säsong som nykomling och ligger strax utanför kvalplats. Vi sätter dock ett frågetecken kring formen även om man vann mot bottenlaget Hartlepool senast. Man saknar fortfarande målvakten Mark Tyler så Elliot Justham fortsätter mellan stolparna. Även Paul Benson och och Alex Lawless missar matchen.

Speldjävulen tror att det är lite för tidigt för Luton att ta klivet upp och litar på att Southend fixar 3 poäng här i jakten på direktuppflyttning.

Liga: League Two
Match: Southend – Luton
Speltips: Southend att vinna matchen
Odds: 1.90 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ Bet365
Insats:
3/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 1-0 VINST!!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top