Dagens bästa spel

Skadedrabbade gäster kammar noll

le havre - chambly

Le Havre är till synes alltid med och krigar om uppflyttning till Ligue 1, men har nu huserat i andradivisionen ända sedan säsongen 2011/12. För att råda bot på detta har man till året plockat in förre PSG-tränaren Paul Le Guen, och han har efter en något trevande start börjat få ordning på laget. Man har vunnit tre av sina fyra senaste ligamatcher och klättrat till en sjätteplats i tabellen. Ikväll har man att ypperligt läge att ta ytterligare en seger när svaga Chambly kommer på besök.

I Le Havre finns också ligans skyttekung i förre Djurgårdaren Tino Kadawere. Kadawere har gjort hela 16 mål på 18 matcher och leder skytteligan överlägset. Mot ett av ligans svagaste försvar skulle vi inte bli förvånade om han dök upp i målskytteprotokollet igen.

Nykomlingen Chambly har haft det svårt med tempot i Ligue 2 så här långt och får nog rikta in sig på att klara kontraktet. Till kvällens match har man dessutom en hel hop med spelare skadade och avstängda. Man saknar inte mindre än 10 spelare, inte alla ordinarie förstås, men ändå ett par viktiga kuggar i både backlinjen och på mittfältet. Det tror Speldjävulen inte kommer funka här.

Liga: Ligue 2
Match: 
Le Havre – Chambly
Speltips:
Le Havre Asian Hcp -1
Odds: 1.78 @ Unibet
Insats:
3/5 units
Matchstart:
 
18:55
Resultat: 1-1, förlust.

Klicka för att kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

To Top