Dagens bästa spel

Seger ett måste för Strasbourg

strasbourg

Det forna Ligue 1-laget Strasbourg är på dekis och tillbringar numera en anonym tillvaro i franska tredjedivisionen National. Man har dock fortfarande en liten chans till uppflyttning men då krävs det definitivt seger idag när bottenlaget Istres kommer på besök. Formen är god (4 segrar på de 5 senaste ligamatcherna) och även om man saknar anfallaren Dmitri Liénard så ska chanserna till seger ses som riktigt stora här.

Istres var i flera år ett stabilt Ligue 2- lag, men åkte förra året ur och ser nu ut att åka ner ännu en division. Man ligger näst sist i tabellen och har hela 12 poäng upp till säker mark med endast 5 matcher kvar på säsongen. Att då åka till bortamatch mot ett inspirerat Strasbourg är inte det lättaste. Framförallt inte när man har ett bedrövligt bortafacit med endast en seger (mot bottenkollegan CA Bastia) och total 6 poäng på 14 bortamatcher.  Nej, här kammar Istres noll.

Speldjävulen tror på en promenadseger för hemmalaget här och väljer att lira Strasbourg Asian handicap -1.5, vinst med två bollar alltså.

Liga: National (Frankrike)
Match: Strasbourg – Istres
Speltips: Strasbourg AH -1.5
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds:
1.86 @ Bet Victor
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.00
Resultat: 4-1 VINST!!

2 Comments

2 Comments

  1. Betblog

    at

    Välkommen tillbaka. Har saknat dina spel! Hoppas du kan hålla uppe lite bloggtempo nu!

    • Tack! Kommentarer som de här värmer och gör det i alla fall lättare :). Ha en trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top