Dagens bästa spel

Motiverad favorit i England

maidstone - chippenham

Maidstone United har inlett säsongen på ett ganska bra sett och är med i racet om en kvalplats till National League, samma division man fick lämna efter fjolårets bottennapp och en jumboplacering. Det blåser positiva vindar runt och med head of football John Still tillsammans med huvudtränaren Hakan Heyrettin vid rodret är man definitivt på rätt spår igen.

Vi fick inte minst ett bevis på det när man körde över formlaget med 4-1 på bortaplan i lördags. Nyförvärvet och skyttekungen Matt McClure var tillbaka då och var inte sen med att visa hur viktig han är för laget med sina två mål. Man har också gjort andra fina nyförvärv till den här säsongen som den före detta Wolverhampton-mittbacken George Elokobi och hans landsman från Kamerun Clovis Kamdjo samt målvakten Jake Cole för att nämna några.

Man har sex raka hemmamatcher utan förlust och Speldjävulen tror starkt på att man även tar tredje raka hemmasegern här.

Chippenham har inte direkt rosat marknaden i år har efter tre raka förluster (sju raka utan vinst) rasat ner till 19:e plats i tabellen. Det är tveksamt om man kan upprepa fjolårets 15:e placering och målet får kanske istället bli att försöka hänga kvar. Ikväll får man klara sig utan avstängde Elias Youssef efter dennes röda kort mot Havant senast. Man hoppas istället få Hereford-lånet Tom Owen-Evans ska bli spelklar, men det är ännu inte helt klart.

Hursomhelst så får man det nog rysligt svårt i afton och Speldjävulen har två spel till kvällens drabbning.

Liga: 2. National League South (England)
Match:
Maidstone United – Chippenham Town
Speltips 1:
Maidstone United Asian Hcp -0.5, -1
Odds: 1.88 @ Unibet
Insats: 
2/5 units
Matchstart:
 
20:30
Resultat: 0-0, förlust.

Speltips 2: Maidstone over 1.5 mål
Odds: 1.75 @ Unibet
Insats: 
2/5 units
Matchstart:
 
20:30
Resultat: 0-0, förlust.

Klicka för att kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

To Top