Dagens bästa spel

Mamelodi Sundowns mot 3 poäng

mamelodi sundowns - stellenbosch

Fjolårsmästarna Mamelodi Sundowns har inlett årets säsong helt ok och ligger på en tredje plats i den haltande tabellen, två matcher till godo på ligaettan Kaizer Chiefs och hela tre matcher till andraplacerad SuperSport United. Ikväll har man ett utmärkt tillfälle att att minska gapet till båda dessa lag när man välkomnar jumbon Stellenbosch till Lucas Masterpieces Moripe Stadium.

Till kvällens drabbning får man klara sig utan långtidsskadade Oupa Manyisa men får tillbaka mittfältaren Themba Zwane från skada.

Nykomlingen Stellenbosch har fått erfara hur stort steg en division verkligen är och ligger efter 13 spelade omgångar sist i tabellen på 12 poäng. Som om inte det var illa i sig har madn dessutom riktigt tunga skador att brottas med till kvällens match då man saknar tre ordinarie mittfältare i Kris Bergman, Jarrod Moroole (kapten) och Ryan Johannes. Det är tre erfarna och bärande spelare i laget som man verkligen inte ersätter hursomhelst. Stellenboschs tränare Steve Barker erkände också att det var rejäla avbräck som gör det betydligt svårare att kontrollera hemmalagets snabba mittfältsspel.

Mamelodi Sundowns är sin vana trogen starka hemma och Speldjävulen kan egentligen inte se något annat än en hemmaseger här.

Liga: 2. Premier League (Sydafrika)
Match:
Mamelodi Sundowns – Stellenbosch FC
Speltips:
Mamelodi Sundowns Asian Hcp -1
Odds: 1.925 @ bet365
Insats: 
2/5 units
Matchstart:
18:30
Resultat: 3-1, VINST!

Klicka för att kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

To Top