Dagens bästa spel

Lille hyperstarka hemma

lille - brest

Lille har varit makalöst bra på hemmaplan den är säsongen där man fortfarande är obesegrade efter att ha radat upp sex segrar och två oavgjorda på åtta omgångar.  Man har endast släppt in fyra mål och bara PSG kan stoltsera med bättre hemmastatistik i franska Ligue 1. Ikväll tar man emot Brest på Stade Pierr-Mauroy och tränare Christophe Galtier ser ut att han en helt frisk trupp till sitt förfogande så när som på anfallaren Timothy Weah (japp, Georges son).

Man har vunnit fem av sina sex senaste matcher mot just Brest och Speldjävulen har svårt att se laget tappa poäng här.

Brest överraskade de flesta med att fullständigt köra över Strasbourg (5-0) i sin senaste match i ligan. Det var dock på hemmaplan där man är förhållandevis starka och det är när man är på resande fot som man har det betydligt tuffare. På sju bortamatcher i ligan den här säsongen har man endast mäktat med fem poäng totalt och endast gjort fyra mål framåt. Man har dock bara släppt in fem så det har blivit några snöpliga uddamålsförluster.

Mot ett av ligans bästa hemmalag är man nog bara helt enkelt ett nummer för litet men kanske kan man i alla fall hålla nere siffrorna.

Liga: Ligue 1 (Frankrike)
Match:
Lille – Brest
Speltips: 
Bet builder: Lille & under 3.5 mål
Odds: 2.05 @ bet365
Insats:
2/5 units
Matchstart:
 
19:00
Resultat: 1-0, VINST!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top