Dagens bästa spel

Hemmastödet räcker till vinst för Lens

Lens - Chambly

Lens är en av de klubbar i hela franska ligasystemet som har mest hängivna fans. Det är inte sällan 25 000 eller fler åskådare när man spelar hemma på Stade Bollaert-Delelis och ikväll förväntar man sig att över 30 000 ska ta sig till arenan. Ikväll ska man nämligen hylla nyligen avlidne f.d. spelaren och tränaren Daniel Leclecq. Man kommer med andra ord har rejält med läktarstöd i ryggen och med tanke på omtändigheterna är det här nog en match man gärna vinner.

Förutom det så har man gått starkt i ligan och ligger på en andraplats, endast två poäng bakom serieledande Lorient. Man är ligans starkaste hemmalag och när man tar emot 17:e-placerade Chambly ikväll bör chanserna till tre poäng vara goda. Man får förvisso klara sig utan trion Aleksandar Radovanovic,  Massadio Haïdara och Yannick Cahuzac men vi tror ändå att man fixar biffen här.

Nykomlingarna Chambly ligger lite pyrt till i ligatabellen, strax över nedflyttningskval, och skulle må bra av att plocka lite poäng. Det är dock inte särskilt troligt att man gör det i bortamatcher mot topplagen, även om man besegrade Troyes för några veckor sedan. Man har haft stora problem med målskyttet hela säsongen och har bara mäktat med 11 mål på 16 spelade matcher.

Att man som nykomling åker till Lens med 30 000 fans i ryggen och tar poäng ser vi inte som särskilt troligt.

Liga: Ligue 2 (France)
Match:
Lens – Chambly
Speltips:
Lens Asian Hcp -1
Odds: 1.87 @ Unibet
Insats:
2/5 units
Matchstart:
 
21:05
Resultat: 3-0, vinst!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top