Dagens bästa spel

Hemmastarka Viola vinner igen

Fiorentina - Crotone

Fiorentina kanske inte ha startat säsongen i något rasande tempo, i alla fall inte när det kommer till målskyttet, men senast lossnade det rejält när man tryckte in hela 5 bollar mot ett svajigt Cagliari. Kanske var det startskottet för Fiorentinas säsong och att det finns mycket kvalitet i laget går inte att ta miste på. Nikola Kalinic gjorde hattrick senast och han lär starta här igen tillsammans med senegelesen Khouma Babacar som vilades senast.

Har man haft svårt att göra mål så har man samtidigt sett fantastiskt stabila bakåt, åtminstone på hemmaplan. Noll insläppta mål på fyra matcher på hemmaplan är man ensamma om i ligan och att svaga Crotone skulle skapa någon större oreda ikväll tror vi inte på.

Nykomlingen Crotone har nämligen haft förtvivlat svårt att få med sig vare sig mål eller poäng under säsongen och har bara lyckats skrapa ihop en ynka pinne så här långt. Målen har inte heller kommit och man saknar en riktigt bra striker då ingen av lagets anfallare gjort mer än ett mål så här långt. Man har gjort ganska lite mål på det stora hela och får det garanterat svårt även ikväll.

Att det är kort vila (båda lagen spelade i söndags) gynnar säkerligen bara hemmalaget då gästernas trupp är betydligt tunnare.

Liga: Serie A (Italien
Match: Fiorentina – Crotone
Speltips 1: Fiorentina Asian Hcp -1.5
Högsta odds: 1.71 @ Betvictor
Insats:
2/10 units
Matchstart:
 20.45
Resultat: 1-1, förlust.

Speltips 2: Fiorentina att vinna och hålla nolla (to win to nil)
Högsta odds: 2.00 @ 
Insats:
2/10 units
Matchstart:
 20.45
Resultat: 1-1, förlust.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top