Dagens bästa spel

Formstarka Maccabi Haifa vinner

maccabi haifa - ashdod

Maccabi Haifa är verkligen i toppslag för tillfället och har radat upp fyra raka segrar, och dessutom gjort tre eller fler mål i tre av dessa. Senast städade man enkelt av sjätteplacerade Hapoel Hadera med 3-0 på bortaplan och ikväll är det 9:an i tabellen, Ashdod som kommer på besök. Haifas australiensiske anfallare Nikita Vadymovych har stått för en stark säsong med sju mål på 11 matcher och nätat i lagets två senaste ligamatcher. Tillsammans med holländska mittfältsförvärvet Tjaronn Chery, som kom från turkiska Kayserispsor till den här säsongen, bildar de en målfarlig kombination som de flesta lag i lagen kommer få problem med.

Hemma på Sammy Ofer-stadion har man fyra segrar och en oavgjord på 5 matcher den här säsongen och Speldjävulen tror att det är dags för en ny vinst här.

Ashdod har haft svårt att imponera i år och fjolårets nästjumbo i grundserien går mot ännu en tuff säsong. Man har gått mållösa i de två senaste matcherna och med bara några dagars vila tror vi att den tunna (i alla fall i termer av kvalitet) truppen får stora problem ikväll.

Liga: Liga Ha’Al (Israel)
Match: 
Maccabi Haifa – Ashdod
Speltips:
Maccabi Haifa Asian Hcp -1
Odds: 1.66 @ Unibet
Insats:
3/5 units
Matchstart:
 
19:10
Resultat: 3-3, förlust.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top