Dagens bästa spel

Formstarka Hitchin strået vassare

hitchin - lewestoft town

Hitchin har så här en bit in på säsongen plötsligt hittat formen och har nu fem raka ligamatcher utan förlust. Senast gjorde man processen kort med gästande Barwell i en imponerande 4-1-seger, och  klättrade därmed upp på lite säkrare mark i tabellen. En annan glädjande nyhet var att nyförvärvet från Colchester, Jacob Hutchinson, krönte sin debut med att sätta dit 3-0-målet. Ett annat nyförvärv Kai Phelan, som närmast kommer från spel i Ytterhogdal, fick även han göra sin debut med ett inhopp på slutet.

Idag tar man emot Lowestoft Town hemma på Top Field och chanserna till tre nya poäng bör vara goda. Man får tillbaka Lewis Rolfe som var avstängd senast och det ska bli spännande att se om Hutchinson kan fortsätta på den inslagna vägen.

I Lowestoft är det inte lika muntert för dagen. Man kommer in till kvällens match med två raka förluster i bagaget och är ett av ligans sämsta bortalag med endast tre inspelade poäng på åtta matcher. Det ser dessutom ut som att man återigen får klara sig utan en rad nyckelspelare. Jacek Zielonka är avstängd och Wilkinson,Higgs, Bammant och Pollock är alla borta med skador.

Det här tror Speldjävulen blir en lite väl tuff uppgift för gästerna.

Liga: Southern Premier League Central (England)
Match:
Hitchin – Lewestoft Town
Speltips:
Hitchin Asian Hcp -1
Odds: 1.925 @ bet365
Insats:
2/5 units
Matchstart:
 
20:45
Resultat: 1-3, förlust…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top