Dagens bästa spel

Fenerbahce vinner i genrepet

Fenerbahce spelar ikväll sitt genrep inför Champions League-kvalet mot rumänska Vaslui den 31:e juli. Motståndare är polska Wisla Krakow som hade en ganska misslyckad säsong ifjol då man slutade först på sjundeplats i polska Ekstraklasa. Fenerbahce har, även om man tappat mittfältaren Emre, stärkt laget rejält och bl a plockat in spelare som Dirk Kuyt från Liverpool och Mehmet Topal från Valencia. Man har inte gått riktigt så bra som man önskat i träningsmatcherna i sommar och tränaren Aykut Kocaman har nu indikerat att han inte kommer göra alltför många byten då han vill spela ihop en elva inför mötet med Vaslui.

Wisla Krakow var alltså en besvikelse förra säsongen och i år är det inte mycket som tyder på att det blir bättre. Man har nämligen tappat ordinare mittfältarna Patryk Malecki och Gervasio Nunez samt anfallaren Dragan Paljic och har ett sämre lag på pappret i år. Man har förvissor värvat backen Arkaduisz Glowacki från Trabzonspor men han är inte redo för spel än och kommer inte medverka ikväll. Den polska säsongen drar inte igång förrän i mitten av augusti så man lär dessutom ligga lite efter Fenerbahce i förberedelserna här.

Speldjävulen litar på att Fener vill ha en seger med sig in till CL-kvalet och tror att man fixar det ganska komfortabelt. Oddset är dugligt men efter två missar i rad blir insatsen ändå lite blygsammare.

Liga: Vänskapsmatch
Match: Fenerbahce – Wisla Krakow
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.13 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.00
Resultat: Matchen avbruten efter 12 min p.g.a. regn. VOID – insatsen tillbaka.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top