Dagens bästa spel

Bromley blir tisdagens spel

BromleySpeldjävulen gör nu ytterligare en comeback. Det har varit många mindre lyckade sådana på senare tid då tiden inte funnits där för att göra tillräcklig research på spelen. Nytt försök nu, låt oss se hur länge det håller.

Bromley har gått riktigt bra på slutet och ligger tvåa i tabellen med 2 matcher tillgodo på serieledande Boreham Wood. Man lär förvisso få klara sig utan duktige fransmannen Pierre Joseph-Dubois som har problem med en baksida. Ersättare lär bli forna målsprutan Jamie Slabber, som nu ser ut att äntligen ha hittat matchvikten igen och gjorde en mycket bra match senast. Tillsammans med Moses Ademola på topp blir Bromley svårstoppade ikväll.

Bishop’s Stortford huserar i andra delen av tabellen med endast 18 inspelade poäng efter 17 omgångar. 1 poäng på de tre senaste ligamatcherna är heller inget som imponerar och med skador på viktiga spelare som kaptenen Anthony Church samt backduon Ashley Miller och George Allen ser det ut att bli en mycket tuff match för gästerna här.

Liga: Conference South
Match: Bromley – Bishop’s Stortford
Speltips: Bromley AH -1
Odds: 1.75 @ Bet365
Högsta odds: 1.75 @ Bet365
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 3-2 push. Pengarna tillbaka.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mest lästa

To Top