Dagens bästa spel

Dynamo Dresden gnetar sig till seger

Det forna östtyska storlaget Dynamo Dresden spelar ikväll en av sina viktigaste matcher på många år då man tar sig an Osnabrück i andra kvalmatchen i playoff till Bundesliga 2. Dresden har en bedrövlig säsong bakom sig och riskerar nu alltså att åka ur andradivisionen. Man förlorade också första playoffmötet med 0-1 i Osnabrück och är alltså piskade att vinna kvällens match. Att chanserna är betydligt större till seger nu råder det inget tvivel om då man är ett riktigt bra hemmalag och nu dessutom får en fullsatt stadion (29 000 åskådare) i ryggen. Man ser också ut att ha unge mittfältaren Tobias Müller, som klev av tidigt senast, tillbaka i speldugligt skick.

Vfl Osnabrück lyckades efter en stark avslutning knipa tredjeplatsen i 3. Bundesliga och därmed säkra kval. Man gjorde också en fin insats i första mötet med Dresden där till slut Gaetano Mannos mål i 43:e minuten skiljde lagen åt. Nu lär det bli betydligt tuffare och man får återigen klara sig utan försvarsklippan Timo Beerman som är skadad.

Speldjävulen har svårt att se att Dresden inte skulle fixa det här och tycker ett odds strax över 1.70 är klart godkänt.

Liga: Playoff (Tyskland)
Match: Dynamo Dresden – Osnabrück
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Betsafe
Högsta odds: 1.76 @ Pinnacle
Läs Betsafe recensioner. Klicka här
Insats: 3/10 units
Matchstart:
20.30
Resultat: 2-0 VINST!!

Klicka för att kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

To Top